idelette dating

Dating blog van Idelette

Keuze tussen olieproducten en X-Man glijmiddel bij seks

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk om hulpmiddelen te gebruiken bij het hebben van seks met je partner. Denk hierbij niet alleen aan een condoom, maar bijvoorbeeld ook aan seksspeeltjes, massageolie en glijmiddel. Op deze manier kun je het hebben van seks nog leuker maken! Glijmiddel wordt voornamelijk door vrouwen geapprecieerd. Door glijmiddel over de penis te smeren zal deze makkelijker door de vagina bewegen, waardoor een vrouw minder pijn ervaart. Uit onderzoek bleek dat 1 op de 3 vrouwen uit verschillende leeftijdsgroepen pijn ervaart tijdens seks. Niet alleen maakt dit seks voor een vrouw minder leuk, ook kan dit het genot van de man belemmeren.

 

Gebruik van olieproducten lijkt aantrekkelijk

Wanneer je geen glijmiddel in huis hebt, kan het aantrekkelijk zijn om olieproducten als glijmiddel te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de reeds beschreven massageolie. Ook van olieproducten wordt de huid soepeler en zachter, wat seks makkelijker zou kunnen maken. Het wordt echter afgeraden om olieproducten te gebruiken. De olieproducten kunnen de huidporiën afdichten en daardoor voor verschillende irritaties aan je penis of vagina zorgen. Reden genoeg om voor echt glijmiddel te kiezen, waarvan X-Man glijmiddel een voorbeeld is.

Glijmiddel bestel je heel eenvoudig online

Mocht je het een stap te ver vinden om glijmiddel in de winkel te kopen, dan kun je dit online bestellen! Door te zoeken naar X-Man glijmiddel kom je al snel in een webwinkel, waar je dit product snel en eenvoudig bestelt.