idelette dating

Dating blog van Idelette

Waarom heeft niet iedere man een anaal vibrator?

Een goede vriend van mij is helemaal weg van anale seks. Ik was daar vroeger nooit zo van want ik dacht altijd dat een man niet gemaakt was om dingen in te brengen. Inmiddels weet ik dat dit een opvatting is die tweeduizend jaar geleden misschien nog modern te noemen was, maar tegenwoordig is dit natuurlijk zwaar achterhaald. Ik ben nu meer van mening dat wanneer je de mogelijkheid / functie hebt, je er ook gebruik van moet maken. Ik heb daarom een keer gekeken wat ik kon doen om meer uit mijn seksleven te halen. Ik had al gehoord dat je nooit zomaar iets in je achterste moest steken omdat je dan van een koude kermis thuis kunt komen. Ik moest het dus allemaal voorzichtig opbouwen. Ik heb toen gekeken of ik ook een anaal vibrator kon vinden. Wanneer ik namelijk een goede anaal vibrator kon vinden, zou ik deze graag willen proberen omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik alles zelf onder controle kon houden. Mocht ik de anaal vibrator echt het einde vinden, dan kon ik daarna wellicht nog eens proberen om het op een natuurlijke wijze aan te pakken. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een goede anaal vibrator wilde kopen en ik hebt toen niet de stap durven zetten om naar een sekswinkel te gaan. Ik vond het toch een beetje een stap om een anaal vibrator te gaan halen bij de winkels in de stad, dus ik ben gaan kijken of ik ook een anaal vibrator kon vinden op een goede site. Ik wilde zeker zijn dat ik een goede anaal vibrator zou kopen want ik had er geen zin om een anaal vibrator te kopen die misschien niet van goede kwaliteit was. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn en ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site toysforjoy.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag een goede anaal vibrator willen kopen. Ik ben met heel veel plezier door de mogelijkheden van deze site gegaan ene ik heb toen gezien dat wanneer je hier een anaal vibrator wilt kopen, je ruim keus hebt. Dat was precies wat ik nodig had.

Deze anaal vibrator is een topaankoop geweest

Ik heb de mogelijkheden van deze site grondig doorgenomen en ik heb hier toen een heel goede anaal vibrator kunnen kopen. Mocht u ook graag eens willen weten wat een anaal vibrator voor u kan betekenen, dan kunt u hier altijd een keer op de site gaan kijken. U zult zien dat u hier echt heel veel plezier van kunt beleven omdat het echt even wat anders is dan de standaard seksuele ervaring van mannen.

Ik wil nooit meer zonder

Ik ben blij dat ik nu anale seks ook ontdekt heb en dat ik dankzij de aanschaf van mijn anaal vibrator ook echt kan genieten van deze vorm van seks. Ik kan dus zeggen dat:

  • Ik heel veel plezier van mijn anaal vibrator heb
  • Ik merk dat ik meer uit mijn seksleven kan halen
  • Ik blij ben met het feit dat ik mijn aankoop gedaan heb via toysforjoy.nl

Kijk ook nog even op de site om te zien wat u hier zou willen kopen.