idelette dating

Dating blog van Idelette

Geef de controle van je speeltje uit handen

Vibrator

Wil je samen echt spanning beleven met een speeltje dan is een vibrerend ei de uitkomst. Door samen ermee aan de slag te gaan zorg je voor nog meer spanning tussen elkaar, je geeft namelijk de controle uit handen aan je partner. Het eitje breng je in, al trillend zal deze zorgen dat je een intens hoogtepunt krijgt. Ideaal als voorspel om je partner al klaar te maken voordat je überhaupt begonnen bent aan een spannende avond voor twee.

Paarse vibrator

Draadloos of met draad

Een vibrerend ei heb je in meerdere uitvoeringen, draadloos of met een afstandbediening. Wil je echt de controle geven aan je partner en verrast worden wanneer het eitje gaat trillen in je vagina, dan is het draadloze exemplaar zeker geschikt. Bij een exemplaar met draad is het natuurlijk niet heel erg verrassend wat je doet. Omdat eitjes waterbestendig zijn kun je ze overal gebruiken, staat je partner onder de douche kun jij rustig het eitje laten vibreren om je partner te laten genieten. Zo wordt het wel heel erg spannend tussen elkaar.

Sweet smile

Diverse vormen en uitvoeringen

Bij Lovedokter.nl beschikken ze over verschillende vormen en uitvoeringen van een vibrerend ei. Maar ook jouw persoonlijke wensen bepalen wat voor ei geschikt is om te dragen, wil je echt meer spanning en niet weten wanneer het ei gaat trillen dan neem je een draadloos exemplaar. Hiermee kun je de controle in handen leggen bij je partner, stel je voor op een verjaardag wat er dan gebeurt met je. Maar ook in de slaapkamer is het een mooie en erotische toevoeging op je seksleven.